Artego

Beetje Stout is officieel Artègo salon partner.


Ons team werkt met de producten van Artègo.

Dit mooie merk biedt de professionele kapper een compleet gamma van kleur, omvorming, verzorging en styling waardoor wij onze klanten exceptionele producten en diensten kunnen leveren.

Artègo Hair Professional is een leverancier van hoogwaardige haarproducten uit Italië.  Met de ervaring in de kapperswereld, weten zij hoe belangrijk kwalitatieve haarproducten zijn. Haarproducten die professioneel zijn en die niet te verkrijgen zijn in de supermarkt of groothandel. De producten van Artègo en Newgen garanderen kwaliteit. Ze zijn exclusief ontwikkeld voor professionals in de kappersbranche. De haarproducten zijn innovatief en ideaal te gebruiken voor het creëren van creatieve kapsels.

Bij Artègo staat kwaliteit voorop. Door het gebruik van de kennis over haarproducten te combineren met de kennis over natuurlijke ingrediënten, streeft Artègo naar een zo goed mogelijke kwaliteit van haarproducten. Door het gebruik van natuurlijke ingrediënten en de techniek wordt er het uiterste uit de ingrediënten gehaald waardoor de werking van deze ingrediënten op zijn effectiefst is. 

Phyto-technologie

De samenwerking tussen wetenschap en natuur levert de beste samenwerking op tussen de werkzame stoffen van botanische, actieve ingrediënten en wetenschappelijke kennis. Hierdoor worden de kenmerken van natuurlijke ingrediënten op een innovatieve manier gebruikt voor een optimale kwaliteit. Phyto-technologie zorgt ervoor dat de werking van de natuurlijke ingrediënten optimaal wordt benut.

Duurzaam en recycling.

Daarnaast vinden ze het bij Artègo belangrijk dat ze niet alleen geven om beauty, maar ook om de natuur en alles eromheen. Zij vinden het belangrijk te kunnen herleiden waar de ingrediënten en grondstoffen vandaan komen. Zij geloven in de natuur en in de toekomst. Samen met jou willen zij aan deze toekomst bouwen.

Artègo producten zijn verpakt in recyclebaar plastic. Het opvulmateriaal dat Artègo gebruikt is oplosbaar in water. De levering van producten naar Artègo Nederland wordt zo ingepland dat er zo min mogelijk gereden hoeft te worden. 

De producten van Artègo bestaan voor een zo groot mogelijk deel uit natuurlijke ingrediënten. LOLA is 99% natuurlijk, Rain Dance en Good Society 100%. Artègo heeft ook natuurlijke kleuring; Rain Dance Botanical Henna is een volledig natuurlijke en biologisch afbreekbare lijn van kruiden en fruit.


Zorg voor een salonwaardige uitstraling ook als u even geen tijd voor hebt om naar de salon te komen? Of wilt u ook thuis het gemak van onze Artego hair professional producten? Bestel ze dan hier via de webshop: LINK WEBSHOP


 


WAAR KAN JE ME BEREIKEN?

+31  070 511 0060
info@janstouten.nl
www.janstouten.nl

'Beetje Stout'  Van Hogendorpstraat 16g 2242 KZ WASSENAAR