De Hofstede - te koop

Uniek woon-, en werkcomplex.

Werken in uw onderneming, in de directe nabijheid van een drietal bedrijventerreinen én dichtbij wonen in een echt groene omgeving? Het is nu mogelijk aan de Wateringse Dorpskade! In het monumentale woon-, en werkcomplex "De Hofstede".

Wat biedt De Hofstede?

De Hofstede is een prachtig multifunctioneel bedrijfspand, dat vele mogelijkheden biedt voor ondernemers. U kunt denken aan kantoor-, showroom- of verkoopruimte, in combinatie met ontvangstruimte, vergaderruimte, expositie, opslag en/of schone productie.

Het bedrijfspand heeft een totale vloeroppervlakte van circa 750 m2 en is verdeeld over kelder, begane grond en eerste verdieping. Het pand beschikt over vier verschillende ingangen en is flexibel in te delen zonder ingrijpende verbouwingen. 

De Hofstede ligt op een uitstekende zichtlocatie aan de Bovendijk en aan de rand van de nieuwe en geliefde woonwijk Esselanden. Het is direct gelegen aan de weg naar de moderne bedrijventerreinen Wateringse Veld, Zwethove en het WBC en heeft een directe aansluiting op de A4 en de Bloemenroute. Halten voor tram en bus naar Delft, Den Haag en Rotterdam liggen op loopafstand. Parkeerplaatsen zijn op het eigen terrein aanwezig.

Meer weten? Bel +316 53 31 79 07

 


WAAR KAN JE ME BEREIKEN?

+31  070 511 0060
info@janstouten.nl
www.janstouten.nl

'Beetje Stout'  Van Hogendorpstraat 16g 2242 KZ WASSENAAR